Afgelasting Tsjerkepaad 2020

“Dit jaar geen openstelling van kerken in het kader van Tsjerkepaad!” Ook geen andere activiteiten als tochten e.d. We doen dit seizoen letterlijk en figuurlijk niets onder onze Tsjerkepaadvlag! De veiligheid van mensen, vrijwilligers en bezoekers, staat voorop.

De vertrouwde Tsjerkepaadgids op papier  komt deze keer niet uit. We zijn aangewezen op de website www.tsjerkepaad.nl . Deze zal worden vernieuwd, ook met medewerking van de mensen die zich inzetten voor het Jongeren-Tsjerkepaad. We nodigen iedereen uit om ons in deze onzekere tijd verhalen te sturen. Verhalen van kerk zijn in deze tijd. Of persoonlijke verhalen van hoop, geloof en liefde. Die kunnen we op onze website zetten. Op deze manier kunnen we in deze onzekere tijd, waarin zoveel van ons gevraagd wordt en zoveel niet door kan gaan, toch iets doen en positieve berichten doorgeven.

Helaas dit jaar komt er dus geen Tsjerkepaad. Volgend jaar hopen we weer als vanouds verder te gaan. Allen sterkte gewenst in deze vreemde en voor velen moeilijke tijd.

Met vriendelijke groeten.

Jan van der Meer

Wnd. Secretaris Tsjerkepaad

Kerkdienst 29 november

Jacobitsjerke: 09:30 uur
Voorganger: Ds. D. Wijmenga

Organist: Doeke van Wieren

De dienst is te volgen via

Telefonisch reserveren Kerkdiensten

Max. 30 kerkgangers, telefonisch reserveren verplicht!
Meer informatie.

Start kerkdiensten en gebruiksplan RIVM

Corona-virus
Onze kerk en het coronavirus
Om met elkaar te delen
Gebruiksplan van de kerk volgens het RIVM

Elke dinsdagmorgen staat van 10.00 tot 11.30 uur de koffie voor u klaar in it Bynt! Welkom!