Rock Solid is een leuke, afwisselende tweewekelijkse activiteit voor tieners uit groep 7,8 en jaar 1,2 van de middelbare school.
Het programma ziet er als volgt uit:
   We starten vrijdagavond 19:07 en doen eerst een aantal actieve, maffe spellen. Tieners leren samenwerken, delen, competitie en hebben veel lol. Met de tieners samen stellen we ook regels op die gelden bij Rock Solid. Denk aan: we luisteren naar elkaar, we gunnen elkaar het beste, iedereen hoort erbij, enz.
             Iedere activiteit staan we stil bij een thema. Het zijn thema’s uit de leefwereld van de tieners. Denk aan: Expeditie Robinson, Wie is de mol, pesten, the bucketlist, vrije tijd, enz. Tieners worden uitgedaagd hun mening te vormen en te luisteren naar elkaar. Zo ontdekken ze meerdere invalshoeken van een thema.
Afbeeldingsresultaat voor labyrinth Er is een moment waarbij het thema gerelateerd wordt aan zingeving, het christelijk geloof. Ook tijdens dit onderdeel dagen we tieners uit om zelf een mening te vormen en respect te hebben voor iedereen, hoe je ook aankijkt tegen het leven en de vragen die het leven oproept. Zo denken we na over: Wat is goed? Wat is kwaad? Bestaat er een hemel en hoe zou die er dan uitzien?

Afbeeldingsresultaat voor scheerschuim  Daarna is er nog een spetterend, vaak vies spel. Ook wordt aan het einde van Rock Solid een prijsje gegeven aan het team met de meeste punten.
        We besluiten de bijeenkomst met chilltijd. Tijd om bij te kletsen met vrienden, een hapje en een drankje, muziek, voetballen en natuurlijk Weerwolven!

Rock Solid wordt vanuit de Protestantse Gemeente Wommels georganiseerd door een team o.a. Lize Schuurman, Wietske Manshanden, Sybe Greydanus en Marian Timmermans.

Rock Solid is op Terp 21 te Wommels.

Graag willen wij u erop wijzen dat de ouders verantwoordelijk zijn voor de tieners als zij Rock Solid bezoeken wanneer er schade of een ongeluk voordoet. Als u met deze voorwaarde niet instemt vernemen wij dat graag schriftelijk vòòrdat uw kind Rock Solid bezoekt. Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om goed op te letten, zorg te dragen en een leuke bijeenkomst te organiseren voor de tieners.

Een hartelijke groet & tot ziens namens het Rock Solid team,
Lize Schuurman                             Wietske Manshanden