Kerk televisie

Kerk-TV in Wommels

Het is voor velen de gewoonste zaak van de wereld, de diensten in de Jacobikerk bij te wonen die ’s zondagsmorgens-, of op bijzondere dagen (b.v. de Kerstnachtdienst) hier worden gehouden. Soms is het , of tijdelijk, of voor langere duur, op grond van een bepaalde situatie niet mogelijk om hier persoonlijk aan deel te nemen. Om hiervoor een oplossing te bieden worden de kerkdiensten, (inmiddels al meerdere jaren), op video opgenomen door een team van vrijwilligers.
Zo wordt  de dienst die  ’s morgens is opgenomen, dezelfde avond om 19.00 uur in Nij Stapert voor de bewoners op het TV-net  gezet. De uitzending wordt de volgende morgen om 10.45 uur herhaald. Maar ook biedt KTV-Wommels bewoners in het dorp de mogelijkheid om voor kortere- of langere tijd gebruik te maken van de Thuisservice. Hierbij wordt wekelijks in een omruilactie de dienst op DVD thuis aangeboden. Men moet dan vanzelfsprekend  zelf wel in het bezit zijn van een TV-toestel en een DVD-speler.
Minder bekend is misschien de mogelijkheid om een copy van een opgenomen dienst, ( denk b.v. aan een doopdienst) te bestellen. Dit dan wel uiterlijk binnen 14 dagen na opname van de dienst !  Hieraan zijn geringe (materiaal) kosten verbonden. Informatie hierover kunt u opvragen bij kerkrentmeester  A.P. Veldstra, tel.: 0515 - 332045.

Het KTV-team:
Bindert Faber,  Atze Veldstra,   Bate Wijnja,  Wiebe Stoffelsma,  Willem van Bommel en Piet de Vries.

Kerkdienst 29 november

Jacobitsjerke: 09:30 uur
Voorganger: Ds. D. Wijmenga

Organist: Doeke van Wieren

De dienst is te volgen via

Telefonisch reserveren Kerkdiensten

Max. 30 kerkgangers, telefonisch reserveren verplicht!
Meer informatie.

Start kerkdiensten en gebruiksplan RIVM

Corona-virus
Onze kerk en het coronavirus
Om met elkaar te delen
Gebruiksplan van de kerk volgens het RIVM

Elke dinsdagmorgen staat van 10.00 tot 11.30 uur de koffie voor u klaar in it Bynt! Welkom!